Fundatia Alber

Credem in responsabilitatea noastra de a contribui la
dezvoltarea comunitatii din care facem parte prin
sprijinirea celor care au puterea sa schimbe viitorul in bine.

Misiune

Misiunea Fundatiei Alber este aceea de a sprijini cresterea calitatii vietii persoanelor si a comunitatilor din care facem parte.
Investim incredere in parteneriate echitabile cu organizatiile non-profit, asociatii persoane sau profesionisti care ne impartasesc misiunea. 

Scop

Scopul Fundatiei Alber este sprijinirea diverselor proiecte, prin intermediul organizatiilor non-profit partenere, care se preocupa de cresterea performantelor educationale ale tinerilor. Scopul Fundatiei Alber este de a creste performantele educatioanale ale tinerilor sprijinand diversele proiecte ale organizatiilor non-profit partenere.

Valorile Fundatiei Alber sunt:

Educatie - Credem in educatie ca fundament al dezvoltarii societatii si generator de multiplicare
Impreuna - Credem si sustinem toleranta, parteneriatele, echipa, comunitatea
Schimbare - Credem in puterea de schimbare a fiecarui om
Profesionalism si integritate - Respectam valorilor organizatiei, a codului etic si a deontologiei profesionale
Dinamica - Ne adaptam continuu la nevoile comunitatii
Implicare - Rasplatim comunitatea care ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem azi

Proiecte

Finantăm proiecte derulate de organizatii neguvernamentale și proiecte dezvoltate cu scopul educatiei și pregătirii copiilor, elevilor și studentilor.

Finantare ONG

În cadrul acestui program se acordă prin concurs finantări organizatilor nonprofit care desfașoară activităti în judetele Arad și Timis, în scopul derulării de proiecte destinate îmbunătătirii calitătii vietii persoanelor cu nevoi sociale și nu numai.
Valoarea totala a proiectelor aprobate este de 243243 lei.

Vezi regulament
Aplica

Finantare Educatie

În cadrul acestui program se acordă finantări cu scopul sprijinirii profesorilor și învătătorilor care au dorinta și capacitatea de a se implica în pregătirea unor copii, elevi și studenti pentru absolvirea examenelor nationale (capacitate, bacalaureat și licentă).


Aplica

Proiecte castigatoare

Cu fiecare proiect pe care il declaram castigator credem ca putem sa schimbam lucrurile in bine!

Scoala Gimnaziala „Pavel Covaci” Macea
Proiect: „Educatia, sansa unui viitor mai bun”

Cresterea procentului de promovabilitate cu cel putin 10% fata de cel obtinut la Evaluarea Nationala in anul precedent. Imbunatatirea performantelor scolare a cel putin 80% din elevi – prin compararea rezultatelor testului initial din prima luna de desfasurare a proiectului cu cele ale testului distribuit dupa patru luni; Valoarea finantarii este de 22082 lei.

Asociatia non-profit “Oaza”
Proiect: Consolidarea activitatilor Centrului de zi” Oaza Copiilor”

Consolidarea activitatilor Centrului de zi” Oaza Copiilor”, in perioada 2018-2020 prin urmatoarele activitati suplimentare: program de gradinita, educatie despre mediu si sanatate, mediatii la limba romana si matematica, seminari pentru parinti (doua/an), reconditionarea spatiului de joaca din curtea Centrului. Valoarea finantarii este de 149700 lei.

Ofensiva Tinerilor
Proiect: Cresterea oportunitatilor de angajare pentru 150 de tineri

Scopul proiectului este cresterea oportunitatilor de angajare pentru 150 de tineri prin oferirea de consiliere in vederea alegerii in cunostiinta de cauza a traiectoriei profesionale. Serviciile moderne de consiliere in cariera vor include evaluarea inclinarilor catre diferite profesii/meserii, organizarea unor vizite de studiu pentru explorarea acestora si cursuri de formare in domenii orizontale.

Valoarea finantarii este de 10000 lei.

Asociatia non-profit “Oaza”
Proiect: modernizarea Centrul de zi “Oaza Copiilor”

In Centrul de Zi Oaza Copiilor se deruleaza multe activitati a caror scop este prevenirea abandonului scolar si familial in randul familiilor vulnerabile din comunitatea locala prin participare activa la intarirea lor astfel incat relatiile dintre membrii familiilor sa fie resudate si consolidate, iar familiile sa gaseasca suficiente resurse impreuna pentru a depasi situatiile de criza si a prospera in viitor. Valoarea finantarii este de 16551 lei.

Asociatia “Ofensiva Tinerilor”
Proiect social - Centrul de Terapie si Recuperare pentru Copii Ghiocelul Arad

Dotarea cu material didactic si consumabile a Centrului de Terapie si Recuperare pentru Copii Ghiocelul Arad.
Scopul proiectului: Asigurarea unui mediu propice pentru acordarea de servicii de zi si recuperare psihomedicala pentru un numar de 104 copii cu dizabilitati din municipiul si judetul Arad. Valoarea finantarii este de 9910 lei.
Arad, Romania
Revolutiei Boulevard, no. 55
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Timisoara, Romania
Ionel I.C. Bratianu Square, 1st floor, ap. 7-8
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Social Media
Follow us on:
© Copyright 2018, Alber Holding CONTACT
All rights reserved