Fundatia Alber

Impreuna, pentru viitor!
Credem in responsabilitatea noastra de a contribui la
dezvoltarea comunitatii din care facem parte prin
sprijinirea celor care au puterea sa schimbe viitorul in bine.

Misiune

Misiunea Fundatiei Alber este aceea de a sprijini cresterea calitatii vietii persoanelor si a comunitatilor din care facem parte.
Investim incredere in parteneriate echitabile cu organizatiile non-profit, asociatii persoane sau profesionisti care ne impartasesc misiunea. 

Scop

Scopul Fundatiei Alber este sprijinirea diverselor proiecte, prin intermediul organizatiilor non-profit partenere, care se preocupa de cresterea performantelor educationale ale tinerilor. Scopul Fundatiei Alber este de a creste performantele educatioanale ale tinerilor sprijinand diversele proiecte ale organizatiilor non-profit partenere.

Valorile Fundatiei Alber sunt:

Educatie - Credem in educatie ca fundament al dezvoltarii societatii si generator de multiplicare
Impreuna - Credem si sustinem toleranta, parteneriatele, echipa, comunitatea
Schimbare - Credem in puterea de schimbare a fiecarui om
Profesionalism si integritate - Respectam valorilor organizatiei, a codului etic si a deontologiei profesionale
Dinamica - Ne adaptam continuu la nevoile comunitatii
Implicare - Rasplatim comunitatea care ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem azi

Proiecte

Finantăm proiecte derulate de organizatii neguvernamentale și proiecte dezvoltate cu scopul educatiei și pregătirii copiilor, elevilor și studentilor.

Finantare ONG

În cadrul acestui program se acordă prin concurs finantări organizatilor nonprofit care desfașoară activităti în judetele Arad și Timis, în scopul derulării de proiecte destinate îmbunătătirii calitătii vietii persoanelor cu nevoi sociale și nu numai.
Valoarea totala a proiectelor aprobate este de 377158 lei.

Vezi regulament
Aplica

Finantare Educatie

În cadrul acestui program se acordă finantări cu scopul sprijinirii profesorilor și învătătorilor care au dorinta și capacitatea de a se implica în pregătirea unor copii, elevi și studenti pentru absolvirea examenelor nationale (capacitate, bacalaureat și licentă).


Aplica

Proiecte castigatoare

Cu fiecare proiect pe care il declaram castigator credem ca putem sa schimbam lucrurile in bine!

I.S.J. Arad si Scoala Gimnaziala Vanatori
Proiect: O scoala mai buna, un mediu mai pasnic

Prin grija domnului director al unitatii de invatamant Adrian Matei si a intregului colectiv de cadre didactice, activitatile proiectului vor fi implementate pe tot parcursul anului scolar 2018-2019. Realizarea proiectului va consta in actiuni care nu se vor limita doar în cadrul activitatilor de consiliere si orientare, ci se doreste a fi integrate in fiecare disciplina, prin dezvoltarea unei relatii armonioase elev-profesor-parinte, prin invatarea si practicarea respectului reciproc, a tolerantei si a cunoasterii de sine. Valoarea finantarii este de 6000 lei.

Missio Link International
Proiect: În jurul mesei

Proiectul In jurul mesei isi propune sa sprijine 110 de beneficiare, tinere care provin din sistem de protectie, femei si mame tinere in situatie de risc si copii acestora, in vederea dezvoltarii abilitatilor de viata independenta si a abilitatilor materne de baza, pentru insusirea unui stil de viata echilibrat in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si dezvoltarea capacitatii de a lucra în echipa, prin participarea în cadrul a 16 ateliere de gatit. Valoarea finantarii este de 20000 lei.

Gradinita Efremia
Dotare cu mobilier gradinita si programul “scoala dupa scoala”

Gradinita Efremia este un proiect aflat in derulare, care are ca scop educatia si ingrijirea copiilor, prin insusirea unor notiuni simple despre natura, munca, traditia romaneasca, imbinand dezvoltarea aptitudinilor intelectuale cu invatarea, impartasirea si promovarea valorilor crestin ortodoxe. Valoarea finantarii este de 17882 lei.

Clubul Sportiv TENIS FAN ARAD
Proiect: Organizarea Turneul International de Tenis

Sprijin in organizarea primei etape a turneului International de Tenis "ILIE NASTASE", se desfasoara in perioada 04 - 12. aug. 2018 la ARAD, Prima etapa se desfasoara in perioada 11 - 30 iunie 2018 sii consta in promovarea turneului, achizitionarea materiale diverse si a materialelor promotionale. Valoarea finantarii este de 72000 lei.

Asociatia ASPIS impreuna cu Asociatia ALBER
Proiect: Cresterea calitatii vietii copiilor si adolescentilor care provin din medii defavorizate

Proiectul “Academia ALBER-ASPIS” este sustinut de ansamblul ezidential City of Mara si are ca scop specific facilitarea unei experiente de invatare extra-scolare la limba romana, limba engleza si matematica pentru 32-40 de copii si adolescenti (12-14 ani) din medii dezavantajate din comuna Vladimirescu pe durata a 5 luni (aprilie-august 2018) precum si imbunatatirea rezultatelor scolare pentru cei 32-40 de copii, in baza evaluarilor initiale si finale din cadrul proiectului. Valoarea finantarii este de 9915 lei.

Arad, Romania
Revolutiei Boulevard, no. 55
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Timisoara, Romania
Ionel I.C. Bratianu Square, 1st floor, ap. 7-8
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Social Media
Follow us on:
© Copyright 2018, Alber Holding CONTACT
All rights reserved