Fundatia Alber

Construim viitorul.
Credem in responsabilitatea noastra de a contribui la
dezvoltarea comunitatii din care facem parte prin
sprijinirea celor care au puterea sa schimbe viitorul in bine.

Misiune

Misiunea Fundatiei Alber este aceea de a sprijini cresterea calitatii vietii persoanelor si a comunitatilor din care facem parte.
Investim incredere in parteneriate echitabile cu organizatiile non-profit, asociatii persoane sau profesionisti care ne impartasesc misiunea. 

Scop

Scopul Fundatiei Alber este sprijinirea diverselor proiecte, prin intermediul organizatiilor non-profit partenere, care se preocupa de cresterea performantelor educationale ale tinerilor. Scopul Fundatiei Alber este de a creste performantele educatioanale ale tinerilor sprijinand diversele proiecte ale organizatiilor non-profit partenere.

Valorile Fundatiei Alber sunt:

Educatie - Credem in educatie ca fundament al dezvoltarii societatii si generator de multiplicare
Impreuna - Credem si sustinem toleranta, parteneriatele, echipa, comunitatea
Schimbare - Credem in puterea de schimbare a fiecarui om
Profesionalism si integritate - Respectam valorilor organizatiei, a codului etic si a deontologiei profesionale
Dinamica - Ne adaptam continuu la nevoile comunitatii
Implicare - Rasplatim comunitatea care ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem azi

Proiecte

Finantăm proiecte derulate de organizatii neguvernamentale și proiecte dezvoltate cu scopul educatiei și pregătirii copiilor, elevilor și studentilor.

Finantare ONG

În cadrul acestui program se acordă prin concurs finantări organizatilor nonprofit care desfașoară activităti în judetele Arad și Timis, în scopul derulării de proiecte destinate îmbunătătirii calitătii vietii persoanelor cu nevoi sociale și nu numai.
Valoarea totala a proiectelor aprobate este de 325378 lei.

Vezi regulament
Aplica

Finantare Educatie

În cadrul acestui program se acordă finantări cu scopul sprijinirii profesorilor și învătătorilor care au dorinta și capacitatea de a se implica în pregătirea unor copii, elevi și studenti pentru absolvirea examenelor nationale (capacitate, bacalaureat și licentă).


Aplica

Proiecte castigatoare

Cu fiecare proiect pe care il declaram castigator credem ca putem sa schimbam lucrurile in bine!

Gradinita Efremia
Dotare cu mobilier gradinita si programul “scoala dupa scoala”

Gradinita Efremia este un proiect aflat in derulare, care are ca scop educatia si ingrijirea copiilor, prin insusirea unor notiuni simple despre natura, munca, traditia romaneasca, imbinand dezvoltarea aptitudinilor intelectuale cu invatarea, impartasirea si promovarea valorilor crestin ortodoxe. Valoarea finantarii este de 20000 lei.

Clubul Sportiv TENIS FAN ARAD
Proiect: Organizarea Turneul International de Tenis "ILIE NASTASE" Arad 2018

Sprijin in organizarea primei etape a turneului International de Tenis "ILIE NASTASE", se desfasoara in perioada 04 - 12. aug. 2018 la ARAD, Prima etapa se desfasoara in perioada 11 - 30 iunie 2018 sii consta in promovarea turneului, achizitionarea materiale diverse si a materialelor promotionale. Valoarea finantarii este de 20000 lei.

Asociatia ASPIS impreuna cu Asociatia ALBER
Proiect: Cresterea calitatii vietii copiilor si adolescentilor care provin din medii defavorizate

Proiectul “Academia ALBER-ASPIS” este sustinut de ansamblul ezidential City of Mara si are ca scop specific facilitarea unei experiente de invatare extra-scolare la limba romana, limba engleza si matematica pentru 32-40 de copii si adolescenti (12-14 ani) din medii dezavantajate din comuna Vladimirescu pe durata a 5 luni (aprilie-august 2018) precum si imbunatatirea rezultatelor scolare pentru cei 32-40 de copii, in baza evaluarilor initiale si finale din cadrul proiectului. Valoarea finantarii este de 23905 lei.

Asociatia de parinti Colegiul National Vasile Goldis Arad
Competitii de robotica FIRST

Cercul de robotica, din cadrul Colegiului National „Vasile Goldis” Arad, are ca scop principal implementarea si promovarea conceptului de „learning by doing” precum si preg?tirea si motivarea tinerei generatii in vederea urmarii unei cariere STEM (Science, Tehnology, Engineering and Mathematics). Valoarea finantarii este de 3000 lei.

Asociatia Sharing Smiles
Proiect: dezvoltarea si sustinerea Clubului de Activitati educative, recreative si terapeutice pentru copii.

Oferorea de sprijin financiar pe o perioada de 6 luni in vederea achizitiei de materiale de terapie senzoriala si sustinere personal (psiholog, kinetoteraput, asisitent social, educatoare si administrator) din cadrul Clubului de Activitati educative, recreative ?i terapeutice pentru copii. Valoarea finantarii este de 15230 lei.

Arad, Romania
Revolutiei Boulevard, no. 55
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Timisoara, Romania
Ionel I.C. Bratianu Square, 1st floor, ap. 7-8
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Social Media
Follow us on:
© Copyright 2018, Alber Holding CONTACT
All rights reserved