Proiecte castigatoare

Cu fiecare proiect pe care il declaram castigator
credem ca putem sa schimbam lucrurile in bine!

Grupul pentru Management si Mediere Culturala
Lectura ne face mai buni

Proiectul „Lectura ne face mai buni” îti propune sa îi faci pe cei mici si mari din comunitati defavorizate si experimenteze placerea lecturii si sa îi determine s-o practice în mod frecvent. Pe lânga dotarea cu carti a bibliotecii Liceului Tehnologic Vinga ne propunem organizarea unui eveniment care sa promoveze lectura în rândul elevilor, parintilor si profesorilor. Valoarea finantarii este de 6300 lei.

Asociatia Educo 2004
Cantina si after-school in Mandruloc, Judetul Arad

Ne propunem sa oferim suport familiilor cu copii care intra in categoria cazurilor sociale, având un venit net per membru de familie sub minimul prevazut de legislatia în vigoare, prin oferirea gratuita a unei mese calde pe zi.
De asemenea ne dorim sa oferim copiilor proveniti din aceste familii servicii prin programul ,,scoala dupa scoala”. Valoarea finantarii este de 20000 lei.

Gradinita cu Program Prelungit Troita
Dotarea gradinitei cu echipamente de informatica

Dotarea cu echipamente de informatica, actualizate este un standard de calitate pentru fiecare unitate de învatamânt care se adreseaza noii generatii de copii.
Dotarea cu astfel de echipamente este una din cele mai eficiente metode de imbunatatire a calitatii actului educational ajutand la utilizarea sau crearea de platforme e-learning educationale. Valoarea finantarii este de 17955 lei.

Asociatia Cetatea Voluntarilor
Reda-i sansa

Asociatia Cetatea Voluntarilor isi propune sa reabiliteze o cresa saptamanala in care parintii isi lasa copii peste noapte, de luni pana vineri. Venim in ajutorul parintilor dar si copiilor cu o pozitie sociala sub mediu, dorind sa reabilitam dormitorul cat si sala de mese cu jocuri creative, patuturi noi si sigure in acelasi timp, mobila adecvata varstei copilasilor. Valoarea finantarii este de 19900 lei.

Fundatia Misiunea Painea Vietii
Imbunatatirea conditiilor de desfasurare a activitatilor educationale

La Scoala Gimnaziala Harul am sprijinit financiar lucrarile de renovare acoperis, lucrari de izolatii termice fatada interioara cladire si achizitionare-montare cosuri de fum. In acesta scoala invata un numar de 265 de elevi. Conditiile materiale de desfasurare a actului educational sunt exceptionale. Calitatea relatiilor umane de asemenea ne-au impresionat in mod placut. Valoarea finantarii este de 75565 lei.

Asociatia Educativa ”Filologos”
Imbunatatirea conditiilor de desfasurare a activitatilor educationale

Imbunatatirea semnificativa a conditiilor necesare pentru desfasurarea activitatilor didactice si administrative în cadrul scolii "Sf. Ierarh Nicolae" Arad, prin dotarea cu materiale didactice, echipamente IT si mobilier. Valoarea finantarii este de 19250 lei.

I.S.J. Arad si Scoala Gimnaziala Vanatori
Proiect: O scoala mai buna, un mediu mai pasnic

Prin grija domnului director al unitatii de invatamant Adrian Matei si a intregului colectiv de cadre didactice, activitatile proiectului vor fi implementate pe tot parcursul anului scolar 2018-2019. Realizarea proiectului va consta in actiuni care nu se vor limita doar în cadrul activitatilor de consiliere si orientare, ci se doreste a fi integrate in fiecare disciplina, prin dezvoltarea unei relatii armonioase elev-profesor-parinte, prin invatarea si practicarea respectului reciproc, a tolerantei si a cunoasterii de sine. Valoarea finantarii este de 6000 lei.

Missio Link International
Proiect: În jurul mesei

Proiectul In jurul mesei isi propune sa sprijine 110 de beneficiare, tinere care provin din sistem de protectie, femei si mame tinere in situatie de risc si copii acestora, in vederea dezvoltarii abilitatilor de viata independenta si a abilitatilor materne de baza, pentru insusirea unui stil de viata echilibrat in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa si dezvoltarea capacitatii de a lucra în echipa, prin participarea în cadrul a 16 ateliere de gatit. Valoarea finantarii este de 20000 lei.

Gradinita Efremia
Dotare cu mobilier gradinita si programul “scoala dupa scoala”

Gradinita Efremia este un proiect aflat in derulare, care are ca scop educatia si ingrijirea copiilor, prin insusirea unor notiuni simple despre natura, munca, traditia romaneasca, imbinand dezvoltarea aptitudinilor intelectuale cu invatarea, impartasirea si promovarea valorilor crestin ortodoxe. Valoarea finantarii este de 17882 lei.

Clubul Sportiv TENIS FAN ARAD
Proiect: Organizarea Turneul International de Tenis

Sprijin in organizarea primei etape a turneului International de Tenis "ILIE NASTASE", se desfasoara in perioada 04 - 12. aug. 2018 la ARAD, Prima etapa se desfasoara in perioada 11 - 30 iunie 2018 sii consta in promovarea turneului, achizitionarea materiale diverse si a materialelor promotionale. Valoarea finantarii este de 72000 lei.

Asociatia ASPIS impreuna cu Asociatia ALBER
Proiect: Cresterea calitatii vietii copiilor si adolescentilor care provin din medii defavorizate

Proiectul “Academia ALBER-ASPIS” este sustinut de ansamblul ezidential City of Mara si are ca scop specific facilitarea unei experiente de invatare extra-scolare la limba romana, limba engleza si matematica pentru 32-40 de copii si adolescenti (12-14 ani) din medii dezavantajate din comuna Vladimirescu pe durata a 5 luni (aprilie-august 2018) precum si imbunatatirea rezultatelor scolare pentru cei 32-40 de copii, in baza evaluarilor initiale si finale din cadrul proiectului. Valoarea finantarii este de 9915 lei.

Asociatia de parinti Colegiul National Vasile Goldis Arad
Competitii de robotica FIRST

Cercul de robotica, din cadrul Colegiului National „Vasile Goldis” Arad, are ca scop principal implementarea si promovarea conceptului de „learning by doing” precum si preg?tirea si motivarea tinerei generatii in vederea urmarii unei cariere STEM (Science, Tehnology, Engineering and Mathematics). Valoarea finantarii este de 3000 lei.

Asociatia Sharing Smiles
Proiect: dezvoltarea si sustinerea Clubului de Activitati educative, recreative si terapeutice pentru copii.

Oferorea de sprijin financiar pe o perioada de 6 luni in vederea achizitiei de materiale de terapie senzoriala si sustinere personal (psiholog, kinetoteraput, asisitent social, educatoare si administrator) din cadrul Clubului de Activitati educative, recreative ?i terapeutice pentru copii. Valoarea finantarii este de 10000 lei.

Asociatia non-profit “Oaza”
Proiect: Consolidarea activitatilor Centrului de zi” Oaza Copiilor”

Consolidarea activitatilor Centrului de zi” Oaza Copiilor”, in perioada 2018-2020 prin urmatoarele activitati suplimentare: program de gradinita, educatie despre mediu si sanatate, mediatii la limba romana si matematica, seminari pentru parinti (doua/an), reconditionarea spatiului de joaca din curtea Centrului. Valoarea finantarii este de 149700 lei.

Scoala Gimnaziala „Pavel Covaci” Macea
Proiect: „Educatia, sansa unui viitor mai bun”

Cresterea procentului de promovabilitate cu cel putin 10% fata de cel obtinut la Evaluarea Nationala in anul precedent. Imbunatatirea performantelor scolare a cel putin 80% din elevi – prin compararea rezultatelor testului initial din prima luna de desfasurare a proiectului cu cele ale testului distribuit dupa patru luni; Valoarea finantarii este de 17200 lei.

Asociatia ”Ofensiva Tinerilor”
Proiect: Cresterea oportunitatilor de angajare pentru 150 de tineri

Scopul proiectului este cresterea oportunitatilor de angajare pentru 150 de tineri prin oferirea de consiliere in vederea alegerii in cunostiinta de cauza a traiectoriei profesionale. Serviciile moderne de consiliere in cariera vor include evaluarea inclinarilor catre diferite profesii/meserii, organizarea unor vizite de studiu pentru explorarea acestora si cursuri de formare in domenii orizontale.

Valoarea finantarii este de 10000 lei.

Asociatia “Ofensiva Tinerilor”
Proiect social - Centrul de Terapie si Recuperare pentru Copii Ghiocelul Arad

Dotarea cu material didactic si consumabile a Centrului de Terapie si Recuperare pentru Copii Ghiocelul Arad.
Scopul proiectului: Asigurarea unui mediu propice pentru acordarea de servicii de zi si recuperare psihomedicala pentru un numar de 104 copii cu dizabilitati din municipiul si judetul Arad. Valoarea finantarii este de 9910 lei.

Concurs fotografie de arhitectura
Proiect: “Concurs national de fotografie de arhitectura Premiul Octavian Radu Topai” editia 2017

Proiectul cultural îsi îndreapta atentia, prin intermediul fotografiei, asupra felului în care percepem arhitectura de patrimoniu ca parte continut a mediului construit si cum folosim mediul construit. Concursul national de fotografie de arhitectura invita participantii sa redescopere si sa reinterpreteze valorile identitare si de patrimoniu ale mediului construit românesc dar si sa observe potentialul identitar urias al acestuia. Valoarea finantarii este de 15000 lei.

Asociatia non-profit “Oaza”
Proiect: modernizarea Centrul de zi “Oaza Copiilor”

In Centrul de Zi Oaza Copiilor se deruleaza multe activitati a caror scop este prevenirea abandonului scolar si familial in randul familiilor vulnerabile din comunitatea locala prin participare activa la intarirea lor astfel incat relatiile dintre membrii familiilor sa fie resudate si consolidate, iar familiile sa gaseasca suficiente resurse impreuna pentru a depasi situatiile de criza si a prospera in viitor. Valoarea finantarii este de 16551 lei.

Fundatia Angelis
Proiect: Dotari pentru Casa „Orhideea”

Cu finantarea solicitata se doreste imbunatatirea conditiilor de locuit pentru 16 copii separati de parinti, pentru care s-a instituit o masura de protectie speciala – plasament si aflati în îngrijirea Fundatiei Crestine „Angelis” prin achizitionarea de mobilier pentru extinderea cladirii (camera de zi, dormitor si baie) construita la Casa de tip familal Orhideea a Fundatiei Crestine Angelis, in august 2017, datorita cresterii numarului de copii gazduiti de catre fundatie. Totodata activitatile proiectului isi propun dezvoltarea de deprinderi de viata independent pentru copii/tinerii din Casa de tip familial ”Orhideea”, prin implicarea acestora în achizitionarea mobilierului si a accesoriilor ce vor fi finantate prin proiect. Valoarea finantarii este de 10000 lei.

Asociatia Dalia
Caz social Andrei Pusok

Andrei, la doar 29 de ani, este diagnosticat cu tumoare la baza craniului. Solutia propusa de medici a fost operatie la o clinica din Germania. Costurile operatiei sunt de 35.000 euro + costuri postoperatorii. Pentru Andrei Asociatia Dalia a organizat mai multe evenimente pentru strangerea de fonduri. Impreuna cu finantarea acordata de Fundatia Alber, Andrei a strans toti banii si a fost operat in data de 18 octombrie 2017. Valoarea finantarii este de 10000 lei.
Arad, Romania
Revolutiei Boulevard, no. 55
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Timisoara, Romania
Ionel I.C. Bratianu Square, 1st floor, ap. 7-8
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Social Media
Follow us on:
© Copyright 2019, Alber Holding CONTACT
All rights reserved