Fundatia Alber

Impreuna, pentru viitor.

Misiune

Credem in responsabilitatea noastra de a contribui la dezvoltarea comunitatii din care facem parte, prin sprijinirea celor care au puterea sa schimbe viitorul in bine.
Misiunea noastra este sa investim in educatia tinerilor, ca fundament al unei societati de maine, mai sanatoase si mai prospere.

Viziune

Investim incredere in parteneriate echitabile cu organizatiile non-profit, asociatii de persoane sau profesionisti care ne impartasesc misiunea.
Viziunea noastra este aceea de a deveni un partener activ pentru proiecte educationale care sa asigure accesul noii generatii la cunostinte si modele pentru a crea plus valoare.

7 Valori care definesc spiritul fundatiei Alber

1. Educatie - Credem in educatie ca fundament al dezvoltarii societatii si generator de multiplicare
2. Impreuna - Credem si sustinem toleranta, parteneriatele, echipa, comunitatea
3. Schimbare - Credem in puterea de schimbare a fiecarui om
4. Profesionalism si integritate - Respectam valorilor organizatiei, a codului etic si a deontologiei profesionale
5. Dinamica - Ne adaptam continuu la nevoile comunitatii
6. Implicare - Rasplatim comunitatea care ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem azi
7. Respect - Respectam oamenii si spatiul, o valoare de baza imprumutata de la activitatea noastra principala in cadrul holding-ului

Proiecte

Finantăm proiecte derulate de organizatii neguvernamentale și proiecte dezvoltate cu scopul educatiei și pregătirii copiilor, elevilor și studentilor.

Finantare ONG

În cadrul acestui program se acordă prin concurs finantări organizatilor nonprofit care desfașoară activităti în judetele Arad și Timis, în scopul derulării de proiecte destinate îmbunătătirii calitătii vietii persoanelor cu nevoi sociale și nu numai.
Valoarea totala a proiectelor aprobate este de 536128 lei.

Vezi regulament
Descarcă declarație acord GDPR
Aplica

Finantare Educatie

În cadrul acestui program se acordă finantări cu scopul sprijinirii profesorilor și învătătorilor care au dorinta și capacitatea de a se implica în pregătirea unor copii, elevi și studenti pentru absolvirea examenelor nationale (capacitate, bacalaureat și licentă).


Aplica

Proiecte castigatoare

Cu fiecare proiect pe care il declaram castigator credem ca putem sa schimbam lucrurile in bine!

Grupul pentru Management si Mediere Culturala
Lectura ne face mai buni

Proiectul „Lectura ne face mai buni” îti propune sa îi faci pe cei mici si mari din comunitati defavorizate si experimenteze placerea lecturii si sa îi determine s-o practice în mod frecvent. Pe lânga dotarea cu carti a bibliotecii Liceului Tehnologic Vinga ne propunem organizarea unui eveniment care sa promoveze lectura în rândul elevilor, parintilor si profesorilor. Valoarea finantarii este de 6300 lei.

Asociatia Educo 2004
Cantina si after-school in Mandruloc, Judetul Arad

Ne propunem sa oferim suport familiilor cu copii care intra in categoria cazurilor sociale, având un venit net per membru de familie sub minimul prevazut de legislatia în vigoare, prin oferirea gratuita a unei mese calde pe zi.
De asemenea ne dorim sa oferim copiilor proveniti din aceste familii servicii prin programul ,,scoala dupa scoala”. Valoarea finantarii este de 20000 lei.

Gradinita cu Program Prelungit Troita
Dotarea gradinitei cu echipamente de informatica

Dotarea cu echipamente de informatica, actualizate este un standard de calitate pentru fiecare unitate de învatamânt care se adreseaza noii generatii de copii.
Dotarea cu astfel de echipamente este una din cele mai eficiente metode de imbunatatire a calitatii actului educational ajutand la utilizarea sau crearea de platforme e-learning educationale. Valoarea finantarii este de 17955 lei.

Asociatia Cetatea Voluntarilor
Reda-i sansa

Asociatia Cetatea Voluntarilor isi propune sa reabiliteze o cresa saptamanala in care parintii isi lasa copii peste noapte, de luni pana vineri. Venim in ajutorul parintilor dar si copiilor cu o pozitie sociala sub mediu, dorind sa reabilitam dormitorul cat si sala de mese cu jocuri creative, patuturi noi si sigure in acelasi timp, mobila adecvata varstei copilasilor. Valoarea finantarii este de 19900 lei.

Fundatia Misiunea Painea Vietii
Imbunatatirea conditiilor de desfasurare a activitatilor educationale

La Scoala Gimnaziala Harul am sprijinit financiar lucrarile de renovare acoperis, lucrari de izolatii termice fatada interioara cladire si achizitionare-montare cosuri de fum. In acesta scoala invata un numar de 265 de elevi. Conditiile materiale de desfasurare a actului educational sunt exceptionale. Calitatea relatiilor umane de asemenea ne-au impresionat in mod placut. Valoarea finantarii este de 75565 lei.

Arad, Romania
Revolutiei Boulevard, no. 55
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Timisoara, Romania
Ionel I.C. Bratianu Square, 1st floor, ap. 7-8
Tel. +40 725 349 685
office@alberholding.ro
Social Media
Follow us on:
© Copyright 2019, Alber Holding CONTACT
All rights reserved