News

Follow us and keep up with the latest news
of Alber Holding companies and real estate field.
Covid 19 - Simptome si cum putem preveni infectarea.
18.05.2020
1. Spalati-va mainile de multe ori „Spalarea si dezinfectarea mainilor sunt actiuni decisive pentru a preveni infectia”, se arata in comunicatul Ministerului Sanatatii. „Mainile se spala cu apa si sapun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apa si sapun, puteti folosi un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool de 60%.” Este recomandat sa va spalati pe maini: dupa ce ati... + read all
1. Spalati-va mainile de multe ori

„Spalarea si dezinfectarea mainilor sunt actiuni decisive pentru a preveni infectia”, se arata in comunicatul Ministerului Sanatatii. „Mainile se spala cu apa si sapun cel putin 20 de secunde. Daca nu exista apa si sapun, puteti folosi un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool de 60%.”

Este recomandat sa va spalati pe maini:

dupa ce ati tusit sau stranutat

inainte, in timpul si dupa prepararea alimentelor

inainte de masa

inainte si dupa folosirea toaletei

dupa ce ati intrat in contact cu un animal

dupa ce ati dus gunoiul

cand ingrijiti o persoana bolnava


2. Evitati contactul cu persoane care sunt suspecte de infectii respiratorii acute

„Mentineti distanta de cel putin 1 metru intre dumneavoastra si alte persoane, in special cand acestea tusesc, stranuta sau au febra, deoarece picaturile de saliva pot transmite virusul de la o distanta apropiata”, se arata in comunicatul Minsterului Sanatatii.

Coronavirusurile umane se raspandesc prin inhalarea microparticulelor infectante emise prin tuse, stranut sau chiar in timpul vorbirii.

3. Nu va atingeti ochii, nasul si gura cu mainile

„Virusul se transmite mai ales pe cale respiratorie, dar poate intra in corp prin ochi, nas si gura, astfel eviati atingerea daca nu v-ati spalat bine mainile. Mainile intra in contact cu suprafetele contaminate de virus raspandindu-se in tot corpul”.

Mainile ating multe suprafete care pot fi contaminate cu virusi. Odata contaminate, mainile pot transfera virusul la ochi, nas sau gura. De acolo, virusul iti poate intra in corp si poate infecta organismul.

4. Acoperiti-va gura si nasul daca stranutati sau tusiti

„Daca aveti infectie respiratorie acuta, evitati apropierea de alte persoane, tusiti cu gura acoperita sau intr-un servetel, de preferat, de unica folosinta, purtati masca de protectie si spalati mainile. Daca, in momentul in care tusiti, va acoperiti gura cu mainile, puteti contamina obiecte sau persoane cu care veniti in contact”. Asigurati-va ca si dvs. si oamenii din jurul dvs. urmariti o igiena respiratorie buna. Evitati contactul apropiat cu persoanele ce prezinta febra si tusesc sau stranuta.

5. Nu luati medicamente antivirale si nici antibiotice decat in cazul in care va prescrie medicul

„Momentan, nu exista cercetari stiintifice care evidentiaza ca folosirea medicamentelor antivirale poate preveni infectarea cu noul coronavirus (Covid-19). Antibioticele functioneaza doar impotriva bacteriilor, nu impotriva virusului. Covid-19 este un virus, deci nu se utilizeaza antibiotic ca metoda de prevenire sau tratament, decat in cazul in care se constata si o infectie bacteriana”, precizeaza Ministerul Sanatatii.

6. Curatati toate suprafetele cu dezinfectanti pe baza de clor sau alcool

„Dezinfectantii chimici ce pot ucide noul coronavirus (Covid-19) sunt dezinfectanti ce contin clor, inalbitori, solvent, etanol de 75%, acid paracetic si cloroform. Medicul si farmacistul dumneavoastra vor sti ce sa recomande”.

7. Utilizati masca de protectie doar in cazul in care suspectati ca sunteti bolnav sau in cazul in care acordati asistenta persoanelor bolnave

„Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda folosirea mastii de protectie doar in cazul in care suspectati ca ati fost contaminat cu noul coronavirus, si prezentati simptome de tuse, stranut, sau in cazul in care acordati asistenta unei persoane care este suspecta de a fi infectata cu noul coronavirus (o calatorie recenta in China sau zonele in carantina din Europa, cu simptome respiratorii)”, precizeaza Ministerul Sanatatii.

De asemenea, utilizarea mastii de protectie „ajuta si limiteaza raspandirea virusului, dar trebuie sa fie folosita impreuna cu celelalte masuri de igiena printre care spalarea mainilor pentru cel putin 20 de secunde”, se arata in comunicatul ministerului, care mai precizeaza ca „nu este necesar a se folosi masti de protectie suprapuse una peste alta”.

9. Sunati la 112 daca aveti febra, tusiti sau v-ati intors din China sau zonele in carantina din Europa, de cel putin 14 zile

„Perioada de incubatie a noului coronavirus este cuprinsa intre 1 si 14 zile. Daca v-ati intors dintr-o calatorie din China, sau zonele in carantina din Europa de mai putin de 14 zile, sau ati intrat in contact cu persoane care s-au intors din China sau zonele in carantina din Europa, de mai putin 14 zile, si aveti febra, tusiti, prezentati dificultate respiratorie, dureri musculare si stari de oboseala, sunati la 112 pentru a primi informatii necesare”, este sfatul celor din Ministerul Sanatatii. In cazul in care prezentati unul din simptomele specifice infectiei cu Coronavirus, dar nu ati avut contact direct cu o persoana suspecta si nici nu ati calatorit recent in strainatate, ADRESATI-VA MEDICULUI DE FAMILIE. Acesta va putea face o evaluare corecta, in urma careia va stabili conduita medicala adecvata. EVITATI DEPLASAREA LA SPITAL

In cazul in care suspectati ca sunteti infectat cu COVID-19 NU va deplasati la camerele de garda ale spitalelor pentru a nu risca transmiterea virusului, ci apelati intai numarul de urgenta 112!

Persoana aflata in aceasta situatie va trebui sa poarte masca de protectie, sa foloseasca servetele de unica folosinta si sa se spele bine pe maini.

10. Animalele de companie nu transmit coronavirus

„In acest moment nu exista dovezi ca animalele de companie, caini si pisici, pot fi infectate de virus. In orice caz, trebuie sa ne spalam tot timpul mainile cu apa si sapun dupa ce intram in contact cu animalele de companie”, se arata in comunicatul Ministerului Sanatatii.

Pentru informatii suplimentare legate de prevenirea infectarii cu virusul COVID–19 (coronavirus) puteti apela numarul 800800358 operationalizat de Institutul National de Sanatate Publica. - summary
PANTONE 19-4052 Classic Blue - Pantone Color of the year 2020
31.01.2020
Instilling calm, confidence, and connection, this enduring blue hue highlights our desire for a dependable and stable foundation on which to build as we cross the threshold into a new era. timeless and enduring blue hue, PANTONE 19-4052 Classic Blue is elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of the thought-provoking PANTONE 19-4052 Classic Blue... + read all
Instilling calm, confidence, and connection, this enduring blue hue highlights our desire for a dependable and stable foundation on which to build as we cross the threshold into a new era.
timeless and enduring blue hue, PANTONE 19-4052 Classic Blue is elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of the thought-provoking PANTONE 19-4052 Classic Blue highlight our desire for a dependable and stable foundation on which to build as we cross the threshold into a new era.

Imprinted in our psyches as a restful color, PANTONE 19-4052 Classic Blue brings a sense of peace and tranquility to the human spirit, offering refuge. Aiding concentration and bringing laser like clarity, PANTONE 19-4052 Classic Blue re-centers our thoughts. A reflective blue tone, Classic Blue fosters resilience.
As technology continues to race ahead of the human ability to process it all, it is easy to understand why we gravitate to colors that are honest and offer the promise of protection. Non-aggressive and easily relatable, the trusted PANTONE 19-4052 Classic Blue lends itself to relaxed interaction. Associated with the return of another day, this universal favorite is comfortably embraced.
About Pantone Color of the Year
For over 20 years, Pantone’s Color of the Year has influenced product development and purchasing decisions in multiple industries, including fashion, home furnishings, and industrial design, as well as product packaging and graphic design.

The Pantone Color of the Year selection process requires thoughtful consideration and trend analysis. To arrive at the selection each year, Pantone’s color experts at the Pantone Color Institute comb the world looking for new color influences. This can include the entertainment industry and films in production, traveling art collections and new artists, fashion, all areas of design, popular travel destinations, as well as new lifestyles, playstyles, and socio-economic conditions. Influences may also stem from new technologies, materials, textures, and effects that impact color, relevant social media platforms and even upcoming sporting events that capture worldwide attention. - summary
City of Mara Avenue was launched!
27.10.2019
Part of the largest residential complex in the West area was launched in Timisoara. It is about City of Mara Avenue, a place spread on an area of ??2.8 hectares that transforms a deserted area of ??the city of Bega into a vibrant one. Alber Holding, one of the most active companies in the construction sector, has launched a new phase of the City of Mara project. The Western-European... + read all
Part of the largest residential complex in the West area was launched in Timisoara. It is about City of Mara Avenue, a place spread on an area of ??2.8 hectares that transforms a deserted area of ??the city of Bega into a vibrant one.

Alber Holding, one of the most active companies in the construction sector, has launched a new phase of the City of Mara project. The Western-European residential complex offers a number of facilities for Timisoara residents. We are talking about six new blocks, with 507 apartments and 4,000 square meters of commercial space for supermarkets, gyms and fitness rooms, cafes, restaurants, laundry, bookstore and lifestyle brands.

"We proposed a mix of semi-public spaces and pedestrian accessible spaces, articulated in residential buildings. The difference being in fact between a simple, residential project that we meet in the city and this project by the fact that it has proposed to solve some very important problems, namely the relationship between building and public space. It's a pretty hot topic today. The dynamic volumes rotated in front of the street and the inner courtyards or the urban alleyways that we build on the street are articulated in a way in which not only those who live, but also those who cross the project to live a pleasant experience, to feel good ” , said Gabriel Alm?jan, architect at the ATG Studio office.

The new project, in which construction is already underway, is located on Circumvala?iun Boulevard, in a former industrial area, less than 10 minutes from the historical center and represents the last stage of the City of Mara project, started in 2015.

“In total there will be 14 buildings at the end of the project. Now we have started this section of the Circumvala?iii Boulevard, City of Mara Avenue. It will have commercial spaces on the ground floor and next year we will start the works for the second section. We do not only build for those who want to own an apartment in a very desirable place in Timisoara, but also for those who invest in well positioned real estate assets, which will increase their value over time. We want to give life and restore the city a part of it, "said Ciprian C?dariu, managing partner City of Mara.

Through this project, the developers, together with the team of designers and architects, are trying to raise the quality of living in the urban space to a higher level and to reconnect the community through an integrated concept of living and lifestyle, in which the new housing blocks will offer to ground floor a wide range of services, intended for tenants and beyond. - summary
City of Mara launches Avenue: a new housing concept, in Timisoara
22.10.2019
On Thursday, October 24, 2019, the official launch of the City of Mara Avenue project, part of City of Mara, will be held, an investment of over 55 million euros, which will permanently transform the former industrial area on Circumvalaatie Road into a modern space , cozy, inspired by the western-European style of living. Located on Calea Circumvala?iunii no.1, the project brings to Timisoara... + read all
On Thursday, October 24, 2019, the official launch of the City of Mara Avenue project, part of City of Mara, will be held, an investment of over 55 million euros, which will permanently transform the former industrial area on Circumvalaatie Road into a modern space , cozy, inspired by the western-European style of living.

Located on Calea Circumvala?iunii no.1, the project brings to Timisoara a new real estate concept, the “city mall”, an integrated concept of living and lifestyle, in which the new housing blocks will offer on the ground floor a wide range of services, aimed at the tenants , but not only theirs.

In figures, the real estate complex will mean six new blocks with a height regime of GF + 11e, with 507 apartments and 4,000 square meters of commercial spaces for supermarkets, gyms and fitness rooms, cafes, restaurants, laundry. , bookstore, lifestyle brands.

City of Mara Avenue, located at no 7 minutes walk from the center of Timisoara, is the last stage of the project, which, to date, means 261 apartments sold out of a total of 281 apartments built.
We all want to live in a place where we wake up in the morning, go down for breakfast with croissant and coffee, we have a place where we leave our clothes for washing, we meet for lunch with friends in the gardens of the complex, we read a book in a flirty bookstore or shopping, and in the evening we have dinner in a restaurant where the waiter knows our favorite wine.

Or to own an apartment in a very desirable place, for those who invest in central real estate, whose value increases over time.

The economic growth in the real estate sector has led to extensive residential developments, in which the implementation of the Western-European style of living is being tried, namely to give the inhabitant a concept of housing that includes a modern lifestyle. In short - a way of life built around the house.

Developers with a long-term vision invest in living concepts, living spaces that include services and facilities that provide comfort and experience to future tenants. - summary
Innovation continues! Vivalia Grand V6, apartments built with new generation solutions!
14.10.2019
Currently, the project under execution, Vivalia Grand consists of 3 buildings, V4 - completed and sold in full, V5 - 90% sold and with the delivery of apartments starting November 2019, but also V6 - the newest building. consisting of 150 apartments. The construction is advancing rapidly, the works have started this summer, and at this moment V6 is at the stage of structure. New,... + read all

Currently, the project under execution, Vivalia Grand consists of 3 buildings, V4 - completed and sold in full, V5 - 90% sold and with the delivery of apartments starting November 2019, but also V6 - the newest building. consisting of 150 apartments. The construction is advancing rapidly, the works have started this summer, and at this moment V6 is at the stage of structure.

New, state-of-the-art solutions in Vivalia Grand V6.
What the new V6 building brings is the underfloor heating, made exclusively with the highest quality Rehau Titan materials. This underfloor heating system is really efficient, efficient, aesthetic, very economical, with no maintenance costs, environmentally friendly and which gives the customers the possibility to decorate their interior space as they please without being disturbed by heaters! The entire Rehau Titan installation system has a 100 year guarantee, being insured with a policy of 5 million euros.

At the same time, the entire system of rainwater collection installations is the latest generation, offered by Geberit, with ultra high performance solutions, unique on the residential market in Timisoara.

Smart systems for the prevention and protection of apartments, come to complement the ultra-high level of equipment to which Vivalia apartments are delivered.

Who has not dreamed of owning an apartment with its own garden and park?
"When it comes to comfort, we only act on the superlative, because we want to offer our clients superior apartments, with a harmonious architecture, large windows, a very good quality in execution, premium finishes in partnership with top suppliers and at the same prices. (Dragos Pop, sales & marketing manager.)

The apartments in Vivalia Grand V6 have generous surfaces, those with 1 room start from 56 sqm and one with three rooms can reach up to 122 sqm, enjoying balconies or spacious terraces. Those located on the ground floor are provided even with their own garden, representing the ideal alternative to a house, but also the dream of many to enjoy their breakfast outdoors. - summary
Alphaville started construction of the second stage of the Arena project
09.09.2019
The developer of Alphaville Brasov announced the start of the second stage of construction of the Alphaville Arena project after selling in less than a year over half of the 109 apartments in the first block of the residential complex. The second phase, to be delivered in October 2021, will include 123 apartments. The third stage of the project would be delivered in 2022, with the entire... + read all
The developer of Alphaville Brasov announced the start of the second stage of construction of the Alphaville Arena project after selling in less than a year over half of the 109 apartments in the first block of the residential complex.

The second phase, to be delivered in October 2021, will include 123 apartments. The third stage of the project would be delivered in 2022, with the entire project having over 300 apartments, the total value being about 22 million euros.

Alphaville begins construction of the second stage of the Arena project, after selling half of the first stage
September 9, 2019 12:38 AM by Biz Brasov
The developer of Alphaville Brasov announced the start of the second stage of construction of the Alphaville Arena project after selling in less than a year over half of the 109 apartments in the first block of the residential complex.

The second stage, to be delivered in October 2021, will include 123 apartments. The third stage of the project would be delivered in 2022, with the entire project having over 300 apartments, the total value being about 22 million euros.


Alphaville Arena is built on the platform of Fartec SA, the first privatized plant in Brasov, in 1991. It was specialized in the production of rubber products and had 1,600 employees. After 2000 the decline began, and in 2006 the plant went bankrupt. He had only 400 employees and debts of 691 billion old lei. The Treasury enforced the buildings, land and machinery of the company.

Most of the land was purchased in 2006 by the Poles from Echo Investments, who were planning to build here the abandoned Korona Mall. - summary
Victor Chebeleu: "Vivalia consolidates its position as a reference residential developer in western Romania."
23.08.2019
Timisoara is and will remain a vector city, a pole of sustainable and qualitative development. Only in recent years, internationally renowned companies such as Microsoft or Intel have joined the local business environment, thus raising the standard of living and growth opportunities of the Timorese middle class. Vivalia, from the position of residential developer, responds to these directions... + read all
Timisoara is and will remain a vector city, a pole of sustainable and qualitative development. Only in recent years, internationally renowned companies such as Microsoft or Intel have joined the local business environment, thus raising the standard of living and growth opportunities of the Timorese middle class. Vivalia, from the position of residential developer, responds to these directions drawn by the socio-economic environment and proposes to the young apartments superior, finished premium, with exclusive facilities - a landmark for generations in a row.
Over 76,000,000 euros, the value of the new residential landmark in Timisoara: Vivalia Grand.

At the moment, Vivalia is one of the most constant developers in western Romania, with over 450 apartments sold in full, in the four residential complexes built. The experience gained in the 10 years of activity, as well as the market research carried out, led to the announcement in March 2019 of a new project of 150 apartments. It is part of the Vivalia Grand concept, a cosmopolitan project of more than 800 apartments, with underground and above ground parking, green spaces, a children's playground, mini relaxation and promenade, outdoor fitness equipment, mini football field and many more. unique facilities.

Trends 2019 - 2020: the location takes precedence over the price.

Recent studies show that in 2019, central areas or those near the business or multinational poles are the most sought after by both young people and investors. In the context of urban crowding and cumbersome traffic, clients want reliable solutions to reduce the time lost between work and home.


"The central position of Vivalia Grand, a quiet, secure area, is a magnet for both investors and final customers, who want to live here. Buyers are willing to invest in an apartment located in a good area, with easy access to the means of public transport and a distance between the home and the workplace or the school of the child, it is interesting to see how more and more potential customers are starting to avoid the central areas, so-called boulevard projects, for as they come in pack with a terrible traffic, continuous galley, horns and full dust The success of our project comes from here: an excellent location, 5 minutes from Iulius Mall / Openville but still in a quiet, safe, safe area of agglomeration. ”(Victor Chebeleu - CEO Vivalia)

Under the slogan #AtingeOrasul, Vivalia Grand develops in Timisoara a unique residential concept, which allows immediate access to everything that means urban benefits: from shopping areas, to the top cafes and restaurants in Timisoara, from the business centers of the big IT companies. , at fitness and cinema halls, from renowned schools to premium medical centers. All are located near this booming area.

Time is a measure of success. Confidence and recognition are built with patience and seriousness.

"For 5 years we have been building quality, safety and comfort, delivering superior apartments for a wide variety of clients. We develop residential projects through which we improve the standard of living of people and offer unique living experiences. From the beginning we set out to offer new opportunities for those who want an active, dynamic life, a life connected to the heart of the city in which they live. Thus, in 2019, we became a landmark on the residential market in Timisoara: landmark by quality, landmark by vision, landmark by innovation. "(Victor Chebeleu - CEO Vivalia).

The new standard imposed by Vivalia on the market: The principle "What you see is what you get".

"Often, during the various site visits, clients get used to asking if the projects will actually be as beautiful as in the renderings. After 5 years of sustained work and four completed residential projects, we demonstrated one of the most beautiful business principles: "what you see is what you get" Vivalia Arad, Vivalia Sun, Vivalia Complex and Vivalia Grand V4 and V5 were built and finished according to the projects, according to the renderings, without any deviation from the norms imposed by the project. Basically, what we present to customers is exactly what we deliver. ”(Victor Chebeleu - CEO Vivalia). - summary
Alphaville Arena has sold 30% of the apartments in six months.
01.04.2019
The developers of Brasov claim that the prices of building materials are constantly increasing, given the increasing activity on the construction site. Under these conditions, developers expect a rise in house prices in Brasov. "A developer will never sell at a loss. All the expenses that increase - materials, labor, taxes and taxes, VAT, etc., imply a rise in house prices with at least the... + read all
The developers of Brasov claim that the prices of building materials are constantly increasing, given the increasing activity on the construction site. Under these conditions, developers expect a rise in house prices in Brasov.

"A developer will never sell at a loss. All the expenses that increase - materials, labor, taxes and taxes, VAT, etc., imply a rise in house prices with at least the equivalent of cost increases per project, ”said Drago? Selagea, CEO of Alphaville developer.

According to him, six months after the launch of the group's last real estate project, Alphaville Arena, a third of the apartments have already been sold. "In the six months we increased the prices by 4.2% and we estimate a gradual increase until the end of the year by 5 - 7%, depending on the increase in project costs," Selagea said.

The project is located on 9,500 square meters of land and will comprise 3 blocks of 11 floors, with basement and ground floor. In total, 306 apartments and an afterschool will be built. The developer will also build three playgrounds and 309 parking spaces.

The developer of the Alphaville Arena residential complex has implemented on the Brazilian market the concept of Smart Homes, houses that can be ordered from a distance. The owners of Alphaville Arena apartments will be able to control the heat, electricity, windows and other equipment with their smartphone.

In addition, each phase of development of the new neighborhood will have four parking lots for electric cars with charging station.

In the first phase of the project will be delivered 109 apartments and an afterschool, 11 parking lots and 33 boxes. The second phase Alphaville Arena will hit a block of 123 housing units, 124 parking lots and 37 parking lots. The third phase of the Alphaville Arena will include a block of 74 apartments, 75 parking lots and 24 storage rooms.

Alphaville, part of the Alber Holding group present on the real estate market in Timisoara, Arad, Bucharest and Brasov, noted the completion of one of the most important projects on the real estate market in Brasov - Alphaville 1 and 3, in the R?c?d?u neighborhood, with more than 360 housing, successfully combines tradition, creation, but especially safety.

The project is located on 9,500 square meters of land and will comprise 3 blocks of 11 floors, with basement and ground floor. In total, 306 apartments and an afterschool will be built. The developer will also build three playgrounds and 309 parking spaces.

The developer of the Alphaville Arena residential complex has implemented on the Brazilian market the concept of Smart Homes, houses that can be ordered from a distance. The owners of Alphaville Arena apartments will be able to control the heat, electricity, windows and other equipment with their smartphone.

In addition, each phase of development of the new neighborhood will have four parking lots for electric cars with charging station.

In the first phase of the project will be delivered 109 apartments and an afterschool, 11 parking lots and 33 boxes. The second phase Alphaville Arena will hit a block of 123 housing units, 124 parking lots and 37 parking lots. The third phase of the Alphaville Arena will include a block of 74 apartments, 75 parking lots and 24 storage rooms.


Alphaville, part of the Alber Holding group present on the real estate market in Timisoara, Arad, Bucharest and Brasov, noted the completion of one of the most important projects on the real estate market in Brasov - Alphaville 1 and 3, in the R?c?d?u neighborhood, with more than 360 housing, successfully combines tradition, creation, but especially safety.

Fartec SA was the first privatized plant in Brasov in 1991. It specialized in the production of rubber products and had 1,600 employees. After 2000 the decline began, and in 2006 the plant went bankrupt. He had only 400 employees and debts of 691 billion old lei. The Treasury enforced the buildings, land and machinery of the company.
Most of the land was acquired in 2006 by the Poles from Echo Investments, who were planning to build here the abandoned Korona Mall.


- summary
Nord-One, new apartments a few minutes from downtown area of Mall, in Timisoara.
08.03.2019
A new residential complex will be built in the area of the former printing house in Timisoara. Consisting of two blocks, one under construction with a delivery term in August 2020 and the other waiting for approvals to begin construction, Nord One offers Timisoara smart apartments with a modern, spacious and comfortable design. And those who will opt for an apartment on the upper floors will have... + read all
A new residential complex will be built in the area of the former printing house in Timisoara. Consisting of two blocks, one under construction with a delivery term in August 2020 and the other waiting for approvals to begin construction, Nord One offers Timisoara smart apartments with a modern, spacious and comfortable design. And those who will opt for an apartment on the upper floors will have one of the most beautiful views in the city.

On the right side of the complex is Openville, just a few minutes walk away, and on the left side, in a few minutes, the tenants will be able to walk to Market 700 and to the Business Center complex in the area.

The first building in Nord One will have nine floors and 108 apartments. On each floor, there are apartments with one, two and three rooms respectively. As a living space, one-bedroom apartments have 37.6 square meters, two-room apartments are 55.48 square meters and three-room apartments will have 76.15 square meters. On each floor there will be two three-bedroom apartments, nine two-bedroom apartments, and one one-bedroom apartment, the project developers said. At the same time, the ones from Nord One have built underground parking spaces for the tenants. Prices for apartments are negotiable, starting around 55-60,000 euros and rising according to certain criteria, the apartments that offer a higher view of the city at a higher price. Those who will buy an apartment in the Nord One complex will also benefit from the clean air of the Botanical Park, being a few meters away.

Nord One is built by the team that built Nordic Residence Park in Dumbravita being located on Pictor Ion Zaicu Street, a street bordered by Gheorghe Lazar and Calea Aradului. For more information, you can call +40 746 236 196 or directly on the developer's website www.nord-one.ro. - summary
NORD ONE provides the comfort of having everything close by
28.09.2018
Recently, in the central area of the city, NORD ONE began to take shape, a residential project that proposes to the inhabitants of Timi?oara to choose the comfort of having everything close by. Located on Pictor Ioan Zaicu Street, near the Botanic Park and Iulius Mall, NORD ONE will have 9 floors and will consist of 108 apartments with 1, 2 or 3 rooms, underground and underground parking,... + read all
Recently, in the central area of the city, NORD ONE began to take shape, a residential project that proposes to the inhabitants of Timi?oara to choose the comfort of having everything close by. Located on Pictor Ioan Zaicu Street, near the Botanic Park and Iulius Mall, NORD ONE will have 9 floors and will consist of 108 apartments with 1, 2 or 3 rooms, underground and underground parking, commercial spaces, green spaces and a playground.

The developer of the NORD ONE project is proud of his long experience in the real estate market in Timisoara. Recently, it successfully completed the Nordic Residence Park project (Dumbr?vi?a), a success that has resulted in 140 houses sold in just 4 years. Through NORD ONE, the developer continues his mission to invest in performance and to choose the best living areas.

"Timisoara is growing and modernizing. The modern Timisoara is getting busier, and the time spent in traffic is still a problem we face daily. Starting from these premises, we have chosen to build in the center of the city, close to the main points of interest in this area, so that we can promise the future resident NORD ONE the comfort of having everything at hand. NORTH ONE is 1 minute from the Botanical Park (150 m); 4 minutes from Iulius Mall (500 m), 6 minutes from Unirii Square (800 m) and 7 minutes from CBC 700 (950 m). ”- NORD ONE representatives said.

The NORD ONE apartments are notable for the generous spaces they offer, but also because they will be equipped with smart systems and premium finishes. Also, once the apartments are delivered, the clients will also receive interior design projects. - summary

123

Constant development

We intend to constantly develop new projects all over the country, to create valuable real estate
establishments and to add value to Romanians living style.
City of Mara
Circumvalatiunii Road, no. 1
Timisoara, Romania
+40 799 933 001
www.cityofmara.ro
Alphaville
Stadionului Street, no. 16
Brasov, Romania
+40 731 144 144
www.alphaville-arena.ro
Via Carmina
Via Fortuna Street, no. 16
Arad, Romania
+40 733 448 888
www.viacarmina.ro
Romana Residence
Petru Rares Street, Gradiste
Arad, Romania
+40 736 300 400
www.romanaresidence.ro
Albedra
Pictor Zaicu Street
Timisoara, Romania
+40 730 022 945
www.nord-one.ro
Vivalia
Zimbrului Street, no. 8
Timisoara, Romania
+40 731 444 111
www.vivalia.ro
Imotrust Arad
Bicaz Street, no. 1-5
Arad, Romania
+40 732 790 790
www.imotrustarad.ro
Imotrust Timisoara
Armoniei Street, no. 27
Timisoara, Romania
+40 732 790 790
www.imotrustarad.ro
Alber Holding Arad
Revolutiei Boulevard, no. 55
Arad, Romania
+40 732 790 792
office@alberholding.ro
Alber Holding Timisoara
Armoniei Street, no. 27
Timisoara, Romania
+40 732 790 792
office@alberholding.ro
Social Media
Follow us on:
© Copyright 2023, Alber Holding CONTACT
All rights reserved